010 - 818 30 50 Stel je vraag | Contact

360 tour voor je salon

360° tours zijn gebaseerd op Google Street View technologie. De virtuele digital tour door je bedrijf wordt zichtbaar op Google Maps, Google + en verhoogt de zichtbaarheid van je bedrijf in Google Search. Plaats de tour ook op je social media en website, zodat je je online bezoekers meteen de mogelijkheid biedt om in je winkel, hotel, restaurant of showroom rond te kijken.

Een medewerker van Spray-Tan Nederland BV is Google Street View Trusted fotograaf en komt bij je op bezoek, maakt foto's van de desbetreffende ruimten en koppelt deze aan elkaar zodat er een 360 tour ontstaat.

Jij bepaalt zelf volledig de route die jouw online bezoekers maken in je virtuele rondleiding, je 360 tour. Zo kun je in je 360 tour alle hotspots van je locatie demonstreren. Daarbij is het ook mogelijk om je 360 tour in de toekomst aan te laten passen, zodat je tour altijd up-to-date is.

Op voorraad

€ 295,00

Exclusief BTW

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100 (ex. btw)
  • Morgen in huis bestel op werkdagen voor 12:00
  • Veilig online betalen via iDEAL, Bancontact of PayPal

Over de 360 tour voor je salon

Voordelen:

Eenmalige investering
De Google Virtual Tour, oftewel 360 tour, is slechts een eenmalige investering en je zit niet vast aan terugkerende abonnementskosten.

Beter gevonden in Google
Val op in de zoekresultaten van Google Search en Google Maps met de Google Street-View Virtual Tour van je locatie en trek meer klanten. Een virtuele tour is goed voor de posities in Google.

Wekt vertrouwen op bij je (potentiële) klanten
Een conversie verhogende tool om vertrouwen uit te stralen bij je website bezoekers. Het is de beste verbinding tussen offline en online, om zo online je locatie te laten zien door middel van een virtuele tour. Het voelt aan alsof je er echt bent. Mensen kunnen van thuis uit jouw locatie bezoeken. Ze kunnen meteen jouw locatie online bekijken en het voelt aan alsof ze er echt geweest zijn. 360° tours geven een “more-exposure effect”. Het heeft vaak een geruststellend effect dat men de zaak vanbinnen al gezien heeft. Zo weet de klant wat men kan verwachten en het creëert een laag drempel effect. Je geeft je (potentiële) klanten immers de indruk dat je niets te verbergen hebt en dat je trots bent op je zaak. Onderzoek heeft aangetoond dat hotels en andere verhuuraccommodaties, die 360 ° virtuele rondleidingen aanbieden 48% meer boekingen hebben dan accommodaties die dat niet doen. (Research door Best Western)

Eenvoudig te integreren
Naast dat we de Google Virtual Tour voor je binnen de Google omgeving plaatsen kun je de beelden eenvoudig integreren op je eigen website en social media.

VR Ready
De beelden zijn Virtual Reality Ready en zijn dus ook o.a. met een Google CardBoard te bekijken. Zo creëer je een unieke interactieve ervaring.

Meer positieve Google-reviews
Bedrijven met een virtuele rondleiding krijgen meer positieve recensies op Google. Je bedrijf is immers altijd op haar mooist zichtbaar op Google en mensen kunnen 24/7 binnen kijken. Val op en neem een voorsprong op je concurrenten. Bereik nieuwe bezoekers op een visueel overweldigende manier en onderscheid je van de concurrentie.

Promoten van vacatures
Lastig om de juiste persoon te overtuigen om bij jouw bedrijf te komen werken? Laat zien hoe het is om bij jou te werken op een innovatieve manier met een VR tour.

Beurzen en evenementen
Trek de aandacht van bezoekers met een VR experience in jouw stand. Gegarandeerd wekt dit interesse.

Gebruiksaanwijzing Nee
Ingrediënten Nee

Reviews

Nog geen reviews voor dit product.

Review schrijven

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Aantal sterren